Orașul Vicovu de Sus

Peste două sute de metri cubi de material lemnos confiscat de polițiști în cadrul unor verificări la unități economice dar și a controalelor în trafic

În perioada 19-21 Ianuarie 2022, în baza datelor şi informaţiilor deţinute în cadrul Planului Comun de Acţiune Scutul Pădurii, polițiști din cadrul IPJ Suceava – Serviciul de Ordine Publică – Biroul Protecția Fondului Forestier și Piscicol, împreună cu lucrători din cadrul Gărzii Forestiere Suceava, cu sprijinul Direcției Silvice Suceava, au efectuat un control pe linia …

Peste două sute de metri cubi de material lemnos confiscat de polițiști în cadrul unor verificări la unități economice dar și a controalelor în trafic Vezi mai multe informații »

Incendiu în localitatea Costișa

Incendiu în localitatea Costișa

Militarii Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Frătăuții Noi, au intervenit cu patru autospeciale de stingere și un utilaj, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la depozitul de furaje al unei gospodării, din localitatea Costișa.

Încă trei evenimente întrerupte de polițiști în cursul zilei de ieri

Polițiștii reamintesc că petrecerile de orice fel, care au loc fie în restaurante, locuințe sau în aer liber sunt interzise încă din anul precedent 2020, indiferent dacă au loc în spații închise sau deschise. Aceste restricții se aplică și evenimentelor private care au loc în curțile caselor sau în cadrul pensiunilor turistice.

Misiuni ale pompierilor militari suceveni

Misiuni ale pompierilor militari suceveni

Marți, 13 aprilie, de Ziua Informării Preventive, pompierii militari suceveni au intervenit în cazul a 56 de situații de urgență. S-au înregistrat 13 incendii, 19 intervenții medicale SMURD, un accident rutier, 16 monitorizări și informări preventive și șapte alte misiuni specifice.

Un nou set de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava

Un nou set de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava

Astăzi, 30 Ianuarie 2021, a avut loc ședința extraordinară, în sistem on-line, a Comitetului Județean pentru Situații de Urgență al județului Suceava, având ca ordine de zi stabilirea unui set unitar de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava, în contextul ultimelor acte normative incidente în domeniul pandemiei de Covid-19 …

Un nou set de măsuri pentru diminuarea impactului generat de riscul epidemiologic la nivelul județului Suceava Vezi mai multe informații »

Incendiu în localitatea Vicovu de Sus

Pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu două autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătoriii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Acasă mă așteaptă familia

Iulius Mall Suceava a demarat o campanie prin intermediul căreia vor fi distribuite zece mii de veste reflectorizante elevilor din instituțiile de învățământ din județ. Scopul demersului este de a le oferi copiilor vizibilitate în trafic, unul dintre motivele pentru care se înregistrează accidente rutiere.

Scroll to Top