Planetariul și Observatorul Astronomic (Suceava)

Explorează universul timpuriu la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava

Vineri, 28 Februarie 2020, începând cu ora 10:00, la Observatorul Astronomic și Planetariul din Suceava, cercetătorii de la CERN (Centrul European de Cercetări Nucleare – Geneva), IFIN-HH – Măgurele și Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, cu sprijinul LHCb Collaboration și International Particle Physics Outreach Group, în contextul participării României la CERN, te invită la demersul de popularizare a fizicii și a cercetării științifice în rândul elevilor de liceu participând la LHCb@InternationalMasterclass.

Cosmic

Cosmic

Miercuri, 19 Februarie 2020, începând cu ora 19:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cosmic.

Cosmic

Cosmic

Vineri, 17 Ianuarie 2020, începând cu ora 19:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cosmic.

TeSt Fest

TeSt Fest

În perioada 13-15 Decembrie 2019, la Suceava va avea loc festivalul de teatru studențesc intitulat TeSt Fest.

Cosmic

Cosmic

Marți, 26 Noiembrie 2019, începând cu ora 16:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cosmic.

Cosmic

Cosmic

Miercuri, 1 Mai 2019, începând cu ora 16:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cosmic.

LHCb@InternationalMasterclass

Vineri, 22 Martie 2019, începând cu ora 10:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc evenimentul intitulat LHCb@InternationalMasterclass.

Cosmic

Cosmic

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, începând cu ora 19:00, la Planetariul și Observatorul Astronomic din cadrul Universității Ștefan cel Mare din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Cosmic.

Scroll to Top