Poliția Orașului Solca

Dosare penale pentru consum de alcool la volan

În data de 18 Martie 2023, în jurul orei 16:10, membrii echipajului de poliţie rutieră din cadrul Poliției Orașului Gura Humorului, în timp ce acţionau pe DN E17, în localitatea Păltinoasa, fiind angrenați într-o acțiune pe linia depistării conducătorilor auto care încalcă regimul legal de viteză, au observat un autoturism, care circula având direcţia de deplasare Păltinoasa către Gura Humorului efectuând o depășire neregulamentară pe un sector de drum cu depășirea interzisă.

Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști

În data de 21 Ianuarie 2023, în jurul orelor 17:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cajvana și ai Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 de către o femeie din satul Iaslovăț cu privire la faptul că este amenințată cu acte de violență de către soțul acesteia.

Acțiune desfășurată în sistem integrat cu efective sporite în zona Cajvana

În data de 9 Decembrie 2022, între orele orele 13:00 și 15:00, polițiștii din cadrul Polițiilor Orășenești Cajvana, Milișăuți și Solca au desfășurat o acțiune tip blitz în sistem integrat pe raza de competență. În cadrul acțiunii au fost constatate în flagrant două infracțiuni, ambele la regimul rutier și au fost aplicate 31 de sancțiuni contravenționale în valoare de 10.280 lei.

Șoferi băuți identificați la volan

În data de 9 Septembrie 2022, orele 22:22, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Rădăuți au fost sesizați despre faptul că în comuna Dornești o mașină are un comportament agresiv în trafic, iar șoferul este posibil să fie băut.

Atenție la consumul de alcool sau substanțe interzise la volan!

Echipajele de poliție sunt în permanență în teren pentru siguranța traficului și pentru identificarea șoferilor care pun în pericol siguranța rutieră consumand alcool sau substanțe intezise la volan. Și în cursul zilei de ieri polițiștii au prevenit potențiale tragedii identificand la timp șoferi băuți la volan.

Mandat pus în executare de polițiști

În data de 6 Mai 2022, ora 12:43, Poliția Orașului Solca a primit mandatul de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Rădăuți, prin care un bărbat din comuna Arbore, sat Clit, a fost condamnat la pedeapsa de un an și nouă luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor prevăzute de articolul 335, aliniatul 2, și articolul 336, aliniatul 1, ambele din Codul Penal (conducere fără permis și conducere sub influența băuturilor alcoolice).

Material lemnos confiscat de polițiști

Având în vedere planul de acțiune al IPJ Suceava privind prevenirea și combaterea activităților ilegale din domeniul circulației, depozitării, prelucrării și comercializării materialului lemnos, în data de 15 Aprilie 2022, în jurul orei 18:00, lucrătorii de poliție din cadrul Poliției Orașului Solca au oprit pentru control o autoutilitară ce se deplasa pe DN 2E, pe raza orașului Solca, aceasta fiind încărcată cu material lemnos.

Scroll to Top