Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Cornu Luncii

Incendiu pe strada 1 Mai în municipiul Fălticeni

Luni, 23 Mai 2022, militarii detașamentelor de Pompieri Fălticeni și Suceava, împreună cu lucrătorii derviciilor voluntare pentru Situații de urgență Cornu Luncii și Baia, au intervenit cu opt autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în municipiul Fălticeni. La sosirea echipajelor, ardeau cu flacără deschisă două locuințe și mai multe anexe gospodărești, cu pericol de propagare la construcțiile învecinate. Dezvoltarea incendiului a fost favorizată de vântul puternic, de construcțiile dispuse apropiat, una față de cealaltă, și de materialele din componența acestora, majoritar lemnoase. Incendiul a fost lichidat la ora 23:55. Au fost afectate …

Incendiu pe strada 1 Mai în municipiul Fălticeni Vezi mai multe informații »

Incendiu în satul Pâraie

Incendiu în satul Pâraie

Astăzi, 7 Aprilie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Mălini și Cornu Luncii au intervenit cu 5 autospeciale de stingere, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din satul Pâraie, comuna Mălini.

Incendiu în localitatea Găinești

Incendiu în localitatea Găinești

Vineri, 28 Ianuarie 2022, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Cornu Luncii și Slatina, au intervenit cu cinci autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o casă de locuit din satul Găinești, comuna Slatina.

Scroll to Top