Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus

Incendiu în localitatea Brodina

Sâmbătă, 30 Iulie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus împreună cu lucrători ai SVSU Brodina au intervenit cu două autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în localitatea Brodina.

Incendiu în localitatea Bivolărie

Incendiu în localitatea Bivolărie

Luni, 18 Iulie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență (SVSU) Vicovu de Sus, Bilca, Voitinel și Putna, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din localitatea Bivolărie, oraș Vicovu de Sus.

Incendiu la tribuna stadionului din Putna

Incendiu la tribuna stadionului din Putna

Astăzi, 27 Iunie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus, împreună cu lucrători ai Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Putna, au intervenit cu trei autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la tribuna stadionului din localitatea Putna.

Incendiu în localitatea Brodina de Sus

Sâmbătă, 26 Februarie 2022, militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus au intervenit cu o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Brodina de Sus.

Incendiu la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Brodina de Sus

Incendiu la Biserica Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil din Brodina de Sus

Pompierii militari ai subunităților din Vicovu de Sus, Rădăuți și Câmpulung Moldovenesc, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, Straja și Brodina, au intervenit cu zece autospeciale de stingere și o ambulanță SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit în satul Brodina de Sus, comuna Izvoarele Sucevei.

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătoriii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Scroll to Top