Eveniment rutier cercetat de polițiști

În data de 18 Iunie 2022, ore 20:00, Poliția Municipiului Câmpulung Moldovenesc a fost sesizată prin SNUAU 112 cu privire la faptul că pe DJ 175, în comuna Pojorâta, s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești.

În urma cercetărilor, s-a stabilit faptul că o femeie din orașul Flămânzi, județul Botoșani, în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea DJ 175, fiind acroșată de autoturismul condus de către o femeie din Municipiul Câmpulung Moldovenesc.

După producerea accidentului, la circa zece minute, un bărbat din comuna Fundu Moldovei, cunoștință a conducătoarei auto, ajuns ulterior la fața locului, s-a urcat la volanul autoturismului implicat și l-a condus circa 15 metri schimbând poziția acestuia, modificând astfel starea locului accidentului.

Victima a fost preluată de un echipaj al Ambulanței Câmpulung Moldovenesc fiind transportată la Spitalul Municipiului Câmpulung Moldovenesc.

Conducătoarea autoturismului implicat a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.

A fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ”vătămare corporală din culpă” prev. de art. 196 alin. 2,3 și 4 din C.P. și „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, faptă pev. și ped. de art. 338 alin. 2 din C.P.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top