Eveniment rutier cercetat de polițiști

În data de 4 Noiembrie 2022, ora 12:20, poliția a fost sesizată cu privire la faptul că pe DN 29A în satul Zvoriștea s-a produs un accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti.

Echipa operativă care s-a deplasat la faţa locului, din primele verificări, a constatat că la data de 4 Noiembrie 2022, în jurul orei 12:00, o femeie din orașul Liteni conducea autoturismul pe DN 29A în localitatea Zvoriștea, dinspre Adâncata și a surprins și accidentat pe un bărbat din satul Slobozia, care manevra o motosapă, pentru a intra în curtea unui imobil.
În urma accidentului rutier, a rezultat vătămarea corporală a bărbatului, care a fost transportat la Spitalul Județean Suceava pentru investigaţii de specialitate.

Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool în aerul expirat , după i s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei la Spitalul Judeţean Suceava.

Cercetările sunt continuate de lucrători din cadrul Biroului Rutier Suceava sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „ vătămare corporală din culpă”, faptă prev. şi ped. de art. 196 alin. 2 şi 3 din Codul Penal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top