Eveniment rutier cercetat de polițiști

În data de 1 Aprilie 2023, în jurul orei 01:30, Poliţia Municipiului Vatra Dornei a fost sesizată de către Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, secţia UPU, despre faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un bărbat de 42 ani, care a declarat verbal că a fost victima unui accident rutier produs în urmă cu trei ore, pe DN 17 comuna Poiana Stampei.

Echipa operativa deplasată la faţa locului a constatat faptul că bărbatul de 42 ani, în timp ce conducea autoturismul pe DN 17 comuna Poiana Stampei, din direcția Bistrița către Vatra Dornei, într-o curbă ușoară a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și s-a răsturnat în afara părții carosabile.

Șoferul a testat cu aparatul etilotest de către polițiști, rezultatul fiind negativ, iar la unitatea medicală i-au fost recoltate probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză s-a întocmit dosar de cercetare penală, potrivit art. 196 alin. 2, 3 din Cod Penal, iar cercetările sunt efectuate de către lucrătorii Compartimentului Rutier Vatra Dornei.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top