Evenimente rutiere cercetate de poliţiști

În data de 18 Septembrie 2023, în jurul orei 8:50, un bărbat de 34 ani, din comuna Marginea a condus autoturismul pe DN CRD Rădăuți, în afara localității Volovăț și a intrat în coliziune cu un vehicul autopropulsat prevăzut cu încărcător frontal (volă), care circula din direcția opusă, fiind condus de către un bărbat de 56 ani, din municipiul Rădăuți.

În urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto de 34 de ani. Șoferul de 56 de ani a fost testat cu aparatul etilometru rezultatul fiind negativ. Acesta a fost transportat la Spitalul Municipal Rădăuți, în vederea acordării de îngrijiri medicale, fiind rănit ușor. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunile de „ucidere din culpă” și „vătămare corporală din culpă”.

În data de 18 Septembrie 2023, ora 21:09, un bărbat de 68 ani, din municipiul Rădăuți, se deplasa în calitate de biciclist, pe strada C. D. Gherea, către centrul municipiului Rădăuți. La un moment dat, pe fondul consumului de alcool, s-a dezechilibrat și a căzut pe partea carosabilă, lovindu-se la cap. Acesta a fost testat cu aparatul etilometru, stabilindu-se că avea o alcoolemie de 0,71 mg/L alcool pur în aerul expirat. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top