Evenimente rutiere cercetate de polițiști

În data de 22 Septembrie 2023, ora 12:40, un bărbat de 36 ani, din oraș Dolhasca în timp ce conducea autoturismul pe DJ 208 S în localitatea Dolhasca, din direcția Gulia către Dolhasca, a pierdut controlul asupra direțíei de mers intrând în coliziune cu două podețe din beton.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a șoferului, care a fost transportat cu ambulanța la Spitalul Municipal Fălticeni, fără să rămână internat. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând să i se recolteze probe biologice de sânge la Spitalul mun. Fălticeni. S-a întocmit dosar penal privind infracțiunea de „vătămare corporală din culpă”.

În data de 22 Septembrie 2023, în jurul orei 17.15, o tânără de 22 ani, din comuna Ipotești, a condus autoturismul pe strada Agronomului din localitatea Bosanci, cu direcția spre DC 70A, iar când a ajuns în apropierea intersecției cu strada Aurel Vlaicu a intrat în coliziune cu un tractor agricol care tracta o remorcă neînregistrată, condus de un tânăr de 17 ani, din comuna Bosanci, (fără permis de conducere). Inițial cei doi șoferi au convenit să soluționeze evenimentul pe cale amiabilă, conducătorul tractorului părăsind ulterior zona. În urma evenimentului a rezultat vătămarea coroprală ușoară a tinerei de 22 ani, acesata fiind evaluată medical, fără a rămâne însă internată. Conducătorii au fost testați, rezultatele fiind negative. S-a întocmit dosar penal privind infracţiunile de „vătămare corporală din culpă”, „părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ștergerea urmelor acestuia”, „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” și „punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top