Evenimente din județul Suceava.

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

Regăsind trecutul – imagini din fosta regiune Suceava

1 septembrie 2023 - 30 septembrie 2023

Regăsind trecutul - imagini din fosta regiune Suceava

În perioada 1-30 Septembrie 2023, de luni până vineri, între orele 9:00 și 17:00, la Galeria de Artă Zamca din Suceava va avea loc expoziția de fotografie Regăsind trecutul – imagini din fosta regiune Suceava realizată de Dimitrie Balint.

Artistul, originar din regiunea Suceava, aduce în prim-plan o colecție captivantă de imagini care redau frumusețea și istoria locurilor și oamenilor din această regiune.

Dimitrie Balint, artistul din spatele expoziției, utilizează arta fotografică pentru a reda povești și amintiri din trecutul regiunii Suceava. Prin intermediul imaginilor sale, el invită publicul să exploreze și să redescopere istoria bogată și frumusețea autentică a acestor locuri.

Expoziția „Regăsind trecutul” aduce în prim-plan o varietate de stiluri fotografice, de la portrete captivante până la peisaje impresionante. Lucrările lui Dimitrie Balint au fost apreciate atât la nivel național, cât și internațional, consolidându-l ca un reprezentant talentat al artei fotografice.

Vernisajul expoziției va avea loc vineri, 15 Septembrie 2023, începând cu ora 14:00 și va oferi participanților oportunitatea de a intra în dialog cu artistul, precum și de a se bucura de un moment literar special, susținut de criticul de artă drd. Delia Ioana Leizeriuc, consilier la Direcția Județeană pentru Cultură Suceava. Curatorul expoziției este Mihai Pânzaru – PIM, prim maestru caricaturist, cunoscut pentru contribuția sa la promovarea artei în regiune.

Evenimente din Câmpulung Moldovenesc, Fălticeni, Rădăuți, Suceava, Vatra Dornei și Gura Humorului.

Organizezi un eveniment și vrei să-l publicăm în calendarul nostru? Dă-ne de veste!

Scroll to Top