Evenimente din județul Suceava.

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Scarlet Aura

14 mai 2022 / 20:00 - 22:00

Scarlet Aura

Sâmbătă, 14 Mai 2022, începând cu ora 20:00, Imperial Grill & Music din Fălticeni te invită la un concert susținut de Scarlet Aura.

Scarlet Aura sustine Turneul de lansare a noului album acustic “Under My Skin”.

Din 22 Aprilie, data oficială de lansare a albumului acustic format din cele mai iubite melodii Scarlet Aura dar și din câteva coveruri printre care și Ya Svoboden, Scarlet Aura va susține un turneu atat cu show-uri acustice dar și full electric in mai multe orașe atât din România cât și din afara țării! Elevii de liceu au asigurata intrarea, tot ce trebuie sa facă aceștia este sa trimită un mesaj privat trupei cu lista participanților, din timp. Va așteptam cu mic, cu mare la un spectacol special, de suflet.

Abumul acustic “Under My Skin” a fost inregiatrat, mixat si masterizat in perioada Noiembrie 2021 – Martie 2022 in studioul SILVER City Studio de catre membrii trupei sub atenta îndrumare a producătorului de sunet și muzica Mihai “Myke D” Danciulescu. Acesta și-a dorit sa extinda interpretarea muzicii dar si sunetul Scarlet Aura, sa depășească limitele muzicale atinse de catre aceasta in ultimele albume cu scopul de a ajunge și in sufletele fanilor de gen atat prin simpla audiție dar mai ales prin susținerea evenimentelor live in condițiile pandemice actuale. Finetea si soundul modern al melodiilor Scarlet Aura sub forma acustica vine si cu un parfum nostalgic din vremurile de început al Heavy metal-ului.

Acces: 50 lei.

Detalii

Dată:
14 mai 2022
Oră:
20:00 - 22:00
Eveniment Category:
Etichete Eveniment:
, ,

Organizezi un eveniment și vrei să-l publicăm în calendarul nostru? Dă-ne de veste!

Scroll to Top