Evenimente din județul Suceava.

 

Încarc Evenimente

« Toate Evenimente

  • Acest eveniment a trecut.

Spiritul Pădurii

15 noiembrie 2023 - 3 decembrie 2023

Spiritul Pădurii

În perioada 15 Noiembrie 2023 – 3 Decembrie 2023, la Muzeul Arta Lemnului din Câmpulung Moldovenesc va avea loc expoziția de artă Spiritul Pădurii realizată de Cristina Hreamătă Macoveiciuc și Petra Rusu.

Eu sunt o mare iubitoare a naturii și a pădurii. Pădurea este biserica mea, este locul unde sufletul meu se înalță și rezonează cu iubirea, împăcarea și bucuria. Am dorit să transmit și altor oameni această senzație, această bucurie. În aceasta expoziție doresc să continui această idee, într-o transpunere modernă a prezenței lemnului și a pădurii în artă, realizând lucrări pe și din scoarță de copaci, crengi, rădăcini găsite în timpul drumețiilor prin pădure. Pentru a arăta că arta și frumusețea se pot întâlni și în cea mai umilă bucată de lemn abandonat, a declarat Cristina Hreamătă Macoveiciuc.

Spiritul pădurii nu face referire la căutarea unei ființe sau structuri care ar putea fi acest spirit, ci mai degrabă la esența acestuia, la felul în care este perceput în diferite situații, contexte. Astfel, în expoziție, acesta capătă diferite forme, de la ființe la iele și chiar la utilizarea materialului brut pentru realizarea compoziției, interpretărilor puse pe suportul de lucru în ultimii ani, începând cu 2017. Cu emoție și încântare vă așteptăm să pășiți alături de noi în lumea magică a artei și să descoperiți ”spiritul pădurii” în cele mai simple lucruri și în tot ceea ce ne înconjoară, a adăugat Petra Rus.

Vernisajul expoziției va avea loc miercuri, 15 Noiembrie, începând cu ora 18:00.

Detalii

Începe:
15 noiembrie 2023
Se termină:
3 decembrie 2023
Categorie Eveniment:
Etichete Eveniment:
, , ,

Loc de desfășurare

Muzeul Arta Lemnului (Câmpulung Moldovenesc)
Calea Transilvaniei, numărul 10
Câmpulung Moldovenesc, județul Suceava România
+ Hartă Google
Telefon
+4 0230 311 378
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Muzeul Arta Lemnului (Câmpulung Moldovenesc)
Telefon
+4 0230 311 378
Email
office@muzeulartalemnului.ro
Vezi site-ul web Organizator

Evenimente din Câmpulung MoldovenescFălticeniRădăuțiSuceavaVatra Dornei și Gura Humorului.

 

Organizezi un eveniment și vrei să-l publicăm în calendarul nostru? Dă-ne de veste!

Scroll to Top