Expo Sănătate din Natură

În perioada 7-10 Noiembrie 2019, la Iulius Mall Suceava va avea loc expoziția națională cu vânzare intitulată Expo Sănătate din Natură.

Expo Sănătate din Natură

Evenimentul promovează naturalul pentru un stil de viață sănătos: suplimente nutritive, alimentația vegană și vegetariană, cosmetice bio, uleiuri esențiale organice, echipamente și aparatură pentru sănătate și sport, ionizatoare și filtre de apă, nutriție și dietă, mâncare organică, produse bio, estetică și întreținere corporală, cărți spirituale, pandative, pietre semiprețioase, produse hand made, cafea terapeutică, produse apicole, yoga, terapii complementare…

Persoana din spatele evenimentului, doctor Mihaela Olaru, își argumentează efortul evidențiind câteva motive cât se poate de importante: Sănătate din Natură a apărut extrem de natural într-o societate în care alimentația nesănătoasă și poluarea sunt realități din ce în ce mai înfricoșătoare. Pentru a putea să le oferim și copiilor noștri aceeași lume frumoasă în care am trăit și în care continuăm să trăim, trebuie să îi educăm să mănânce sănătos, să consume resursele într-un mod cât mai eficient și verde și să se bucure de cele mai mărunte lucruri. Ne-am gândit, așadar, să strângem alături de noi toate firmele cărora le pasă de mediul înconjurător și de oameni și de asemenea, să strângem copii și adulți care încearcă să învețe cât mai multe despre un stil de viață sănătos.

Manifestarea reușește să adune sub același acoperiș numeroși antreprenori din întreaga țară. Domeniile firmelor acoperă aproape tot ceea ce înseamnă natural – ecologic și servicii în susținerea sănătății.

Lista poate să continue, în condițiile în care mizăm pe toate domeniile care pot aduce o îmbunătățire serioasă asupra organismului, psihicului uman și calității vieții în general.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top