De curând, clienții Iulius Mall Suceava se pot bucura de produsele și serviciile de consiliere ale farmaciei Sensiblu.

Sensiblu a deschis o nouă farmacie, la parterul Iulius Mall Suceava, și le propune clienților o gamă largă de produse și sfaturi profesionale, precum și promoții de sezon. Echipa bine pregătită și prietenoasă îi întâmpină pe cei care trec pragul noii locații cu atenție deosebită, pentru găsirea celor mai bune soluții, personalizate.

Farmacia pune la dispoziția cumpărătorilor medicamente pentru prevenție și tratare, dar și produse de îngrijire a părului, corpului și chiar produse de machiaj, de la branduri cu renume. Mai mult, la Sensiblu sunt disponibile propuneri variate în secțiunea Mama și copilul, de la accesorii de puericultură și alimente, până la produse pentru îngrijire, atât pentru bebeluși, cât și pentru mămici.

Mărci precum Dr. Hart, Batiste, -417, L’Erbolario, L’Occitane, Apivita, Herbosophy, Dermalin, Remescar și iWhite pot fi găsite, în exclusivitate, în farmaciile Sensiblu.

Prin programul Card de Fidelitate Sensiblu, posesorii pot primi un discount direct de până la 10% la fiecare tranzacție efectuată în farmacie și pot beneficia de promoții speciale.

Sensiblu este cea mai mare rețea de farmacii din România, unde pot fi găsite soluții pentru o viața sănătoasă, stare de bine și frumusețe.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *