Duminică, 25 Februarie 2018, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Fidelitate de Chazz Palminteri.

Regie: Dragoș Câmpan. Scenografie: Maria Dore. Sunet: Eugenia Dobrescu. Lumini: Costel Dobrescu.

În distribuție: Florin Busuioc, Gheorghe Ifrim și Adelaida Zamfira.

Fidelitate este o comedie savuroasă despre un asasin plătit, victima sa și un soț care neagă orice implicare.

Tony, dator vândut la mafia italiană este angajat să o ucidă pe Maggie. Maggie, nevastă depresivă oprită să se sinucidă ca să fie asasinată. Jack, soțul care l-a angajat pe Tony sau doar o victimă la rândul lui? Cine a angajat pe cine? Tony e cu adevărat un asasin? Jack este un criminal cu sânge rece sau soțul încornorat? Oare Tony și Maggie au un plan să stoarcă bani de la Jack? Și până la urmă, cine o să moară? O poveste americană… dar și o analiză plină de vigoare și umor a vieții de cuplu.

Există numeroase montări pe scenele americane, precum și o ecranizare de succes în regia lui Paul Mazursky avându-l în distribuție chiar pe autorul acestei piese, Chazz Palminteri (Tony), care joacă alături de Cher (Margaret) și Ryan O’Neal (Jack Connor). Poveste din Bronx este filmul care-l aduce pentru prima dată pe Chazz Palminteri în atenția publicului larg și în calitate de scenarist și dramaturg.

Acces: 70 lei.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *