First Kids on Mars

În perioada 31 Octombrie 2019 – 10 Noiembrie 2019, Iulius Mall Suceava te invită la expoziția interactivă și educativă intitulată First Kids on Mars.

First Kids on Mars

La etaj, în zona foodcourt, copiii vor fi îmbrăcați în astronauți. Aceștia, îndrumați de animatori, își vor testa abilitățile de cosmonauți în diverse misiuni și vor învăța despre gravitație în sistemul solar. Apoi, vor pregăti, la un panou de comandă, lansarea unei rachete pe Marte, urmărind instrucțiunile pentru a apăsa pe butoanele corecte.

Năzdrăvanii vor avea ocazia să descopere cum trăiesc cosmonauții în spațiu, într-un cilindru rotativ, care simulează o stație spațială. De asemenea, vor cunoaște planetele prin intermediul robotului Curiosity și a realității augmentate. Animatorii le vor prezenta micilor curioși cum se încearcă găsirea unor dovezi de existență a vieții pe Marte. La finalul aventurii, copiii își vor putea face multe poze haioase pentru a marca experiența inedită și vor fi recompensați cu diplome pentru curajul de a participa la explorare.

Expoziția interactivă se adresează copiilor cu vârsta cuprinsă între 5 și 14 ani, iar durata unui tur ghidat este de 50 de minute. Prețul unui bilet este de 15 lei, iar pentru grupurile de minimum 10 copii, prețul este de zece lei de persoană. Programările se pot face la Centrul Info Iulius Mall Suceava sau la numărul de telefon 0230.208.700.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top