Duminică, 10 Iunie 2018, începând cu ora 19:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc spectacolul intitulat Flautul fermecat susținut de Ion Bogdan Ștefănescu (flaut) și Costin Soare (chitară).

Flautul fermecat

Turneul național Flautul fermecat poposește la Suceava și propune publicului o călătorie sonoră prin muzica de calitate.

Ion Bogdan Ștefănescu este prim-flautist al Filarmonicii George Enescu și solist al Filarmonicii Banatul din Timișoara. Are o activitate concertistică susținută – atât ca solist, cât și ca membru în diverse formații camerale. A fost elevul legendarului Sir James Galway (supranumit Omul cu flautul de aur). De opt ani, susține turneul național Flautul fermecat, o experiență muzicală unică și cu un succes impresionant la public.

Costin Soare este unul dintre cei mai apreciați muzicieni români. Apare în diverse proiecte solistice și este membru permanent în două ansambluri camerale. Este promotor neobosit al muzicii clasice de foarte bună calitate prin intermediul unui instrument a cărui voce intimă și repertoriu sunt apreciate de publicul larg. Este directorul artistic al Serilor de chitară, festival internațional în cadrul căruia concertează instrumentiști de top din toată lumea.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *