În contextul crizei generate de apariția virusului COVID-19 și a modificărilor majore din macromediul natural, economic, juridic și socio-cultural, Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava, prin Laboratorul de Incubare a Afacerilor (INCUBAF), este alături de mediul de afaceri regional și oferă antreprenorilor servicii gratuite de consultanță în afaceri, axate pe gestiunea și managementul crizei.

Începând cu data de 24 aprilie 2020, serviciile de consultanță sunt oferite de experții din cadrul INCUBAF, la care se adaugă alți colegi din USV, Camera de Comerț și Industrie Suceava și experți din industrie care și-au manifestat deja disponibilitatea sau alți specialiști.

Pe pagina Grow with USV, s-a creat un forum unde antreprenorii pot adresa întrebări referitoare la problemele cu care se confruntă, iar experții avizați vor răspunde în maxim două zile. Vor discuta, consilia și testa împreună reziliența antreprenorială din județul Suceava și din Regiunea de Nord-Est. Domeniile pe care proiectul dorește să le acopere sunt domeniile de bază ale antreprenorialului: management, marketing, finanțe-contabilitate, juridic.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *