Miercuri, 16 Octombrie 2019, începând cu ora 19:00, Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava te invită la concertul imersiv intitulat I am You.

I am You

Performeri: Ana Cristina Leonte și Denis Bolborea. Videoproiectie: Andrei Cozlac. Documentare foto-video: Gabriel Durlan. Producător: Indie Box. Co-producător: POINT București.

I am You este un concert performativ născut din dialogul solistei vocale A-C Leonte cu beatboxer-ul și coregraful Denis Bolborea. Pornind de la dorința comună de explorare a ideii de ritual prin tehnici și tehnologii moderne, manifestarea vine ca un răspuns la nevoile unei societăți în care asistăm la o separare a indivizilor, o disipare a sensului și a rolului comunității. Detașându-se de cadrul urban în care relațiile interumane sunt subțiate și distorsionate, cei doi artiști s-au adâncit în căutarea unui limbaj universal care își propune să atingă dincolo de alegerile personale și diferențele de orientare spirituală, având ca sursă o profunzime umană universală, independentă de religie și cultură.

Suntem interesați să creăm legături între limbajul tradițional și limbajul contemporan, exprimarea artistică a profesioniștilor și naturalețea exprimărilor needucate, mediul sonor acustic și tehnicile ofertante de explorare a sunetului din mediul electronic.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *