Iulius Mall Suceava aduce mai aproape de clienții săi branduri internaționale, în premieră pentru oraș. De curând, experiențele de shopping ale sucevenilor sunt completate cu prezența Bershka, un nume important din industria fashion, așteptat de publicul amator de modă.

De joi, 15 August 2019, la parterul Iulius Mall Suceava s-a deschis Bershka, destinația care, prin colecțiile sale, exprimă tendințele și stilul young. Noul magazin are o suprafață de aproximativ 620 metri pătrați. Creațiile brandului fashion sunt dedicate, în special, tinerilor, mereu conectați la tendințe și interesați de muzică, rețele de socializare și noile tehnologii. Propunerile Bershka includ piese vestimentare, încălțăminte și accesorii, care acoperă o paletă completă de stiluri, de la casual la sport și de la basic la fashion. Brandul propune și linia BSK, o secțiune dedicată adolescentelor, care ține cont de preferințele lor în materie de muzică, de idolii lor și trenduri.

Întregul concept al brandului Bershka este despre tineri, de la muzică și amenajare, până la colecțiile care sunt inspirate din preocupările lor, cu articole de îmbrăcăminte îndrăznețe și accesorii în ton cu personalitatea lor.

Brandul este prezent în toate proiectele companiei IULIUS: ansamblul urbanistic Palas Iași, Iulius Mall Iași, Iulius Mall Timișoara și Iulius Mall Cluj.

Iulius Mall Suceava face parte din rețeaua națională de centre comerciale dezvoltate sub brandul Iulius Mall, alături de cele din Iași, Cluj-Napoca și Timișoara. Din portofoliul companiei IULIUS face parte și ansamblul mixt Palas Iași, primul de acest tip din România, iar în curând va fi inaugurat cel de-al doilea proiect multifuncțional, Iulius Town Timișoara, în parteneriat cu Atterbury Europe.

Iulius Mall Suceava are o suprafață de 51.500 metri pătrați și oferă un mix complet de retail și entertainment: peste 170 de magazine, branduri internaționale şi naționale, cel mai mare cinematograf multiplex Cinema City din nordul țării, cu 8 săli, food court, hypermarket Auchan, patinoar sezonier, numeroase opțiuni de relaxare și distracție, parcare cu o capacitate de peste 1.300 de locuri, multiple servicii și birouri ale instituțiilor publice. Destinația de shopping și recreere atrage anual aproximativ 10 milioane de vizitatori, inclusiv din județele învecinate și din Ucraina.

Inditex (Industria del Diseno Textil) este cel mai mare retailer de fashion din lume. Grupul deţine, în prezent, o reţea de 7.448 de magazine, în 96 de ţări, operând brandurile Zara, Pull&Bear, Massimo Dutti, Bershka, Stradivarius, Oysho, Zara Home şi Uterqüe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *