Astăzi, 24 ianuarie 2021, militarii Detașamentului de Pompieri Fălticeni, împreună cu lucrătorii Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență Slatina, Cornu Luncii și Mălini, au intervenit cu șapte autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală gater din localitatea Slatina.

Incendiu în comuna Slatina

Deoarece unitatea respectivă nu a avut activitate de lucru specifică în ultima perioadă, incendiul a fost observat și anunțat cu întârziere. Astfel, la sosirea echipajelor, ardeau generalizat acoperișul halei și bunurile din interior, pe o suprafață de aproximativ 250 de metri pătrați.

Pe lângă acoperiș, incendiul a mai afectat utilaje pentru debitat lemn, două birouri amenajate în interiorul construcției, instalația electrică, sistemul de supraveghere video, precum și deșeuri lemnoase rezultate în urma prelucrării. De asemenea, s-au degradat pereții portanți, din bolțari de beton, ai clădirii.

Flăcările au izbucnit dintr-unul dintre birouri, cel mai probabil în urma unui scurtcircuit produs la instalația electrică aferentă camerelor video de supraveghere.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime, iar incendiul a fost lichidat la ora 3:45.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *