Incendiu în localitatea Șcheia

Astăzi, 20 Septembrie 2022, militarii Detașamentelor de Pompieri Suceava și Rădăuți, împreună cu cei ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului, au intervenit cu șase autospeciale de stingere, o autoscară de intervenție la înălțime și o ambulanță SMURD B2, pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la acoperișul unei săli de evenimente din comuna Șcheia.

Incendiu în localitatea Șcheia

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Bucovina al județului Suceava, la sosirea echipajelor, ardeau cu degajări mari de fum materiale combustibile depozitate în încăperile de la nivelul mansardei, incendiul fiind propagat la acoperișul construcției.

Au ars acoperișul sălii de evenimente pe o suprafață de aproximativ 200 de metri pătrați și materiale combustibile depozitate în încăperile de la nivelul mansardei. Au mai ars centrala de ventilare (climatizare), bârne din lemn și astereala acoperișului. S-au degradat bunuri din interior și finisajele interioare.

Incendiul a fost lichidat la ora 7:30, iar pompierii au salvat restul construcției și pensiunea turistică adiacentă, aflată la circa cinci metri distanță.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top