Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Militarii Gărzii de Intervenție Vicovu de Sus și ai Detașamentului de Pompieri Rădăuți, împreună cu lucrătoriii Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență Vicovu de Sus, au intervenit cu patru autospeciale de stingere pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit la o gospodărie din orașul Vicovu de Sus.

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

Incendiu în orașul Vicovu de Sus

La sosirea echipajelor, incendiul se manifesta la două anexe gospodărești, cu pericol de propagare la casa de locuit a proprietarului, precum și la o locuință învecinată, aflată la doar un metru distanță de construcțiile cuprinse de flăcări.

Incendiul a fost lichidat la ora 6:00.

Au ars un adăpost de animale pe o suprafață de aproximativ 65 de metri pătrați, o magazie pe 35 de metri pătrați și bunuri din gospodărie. În incendiu au pierit trei cai, o vacă și un porc.

Incendiul a izbucnit din interiorul adăpostului de animale, cel mai probabil din cauza unui scurtcircuit produs la conductori electrici cu improvizații.

Din fericire, nu s-au înregistrat victime omenești, iar pompierii au salvat cele două case de locuit, cu bunurile aferente.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top