Luni, 9 Septembrie 2019, Universitatea Ştefan cel Mare din Suceava demarează sesiunea de toamnă a concursului de admitere, perioada de înscriere derulându-se până în zilele de 13 și 16 Septembrie 2019.

Începe sesiunea de toamnă a concursului de admitere la USV

Pentru această sesiune, oferta programelor de licenţă ale celor zece facultăţi cuprinde, pentru candidații din România, 274 de locuri bugetate (dintre care 14 sunt destinate absolvenților de licee din mediul rural, iar cinci locuri candidaţilor de etnie rromă) şi 671 de locuri cu taxă. De asemenea, românii de pretutindeni pot concura pe 26 de locuri fără taxă. Forma de învăţământ la distanţă (ID) mai are disponibile un număr de 131 de locuri, repartizate pe 8 programe de studii.

Pentru studiile universitare de masterat, candidații români pot candida pe cele 119 locuri fără taxă, dintre care nouă pentru candidații de etnie rromă, şi 417 locuri cu taxă. 59 de locuri fără taxă sunt destinate românilor de pretutindeni. În ceea ce privește programele de conversie profesională, pentru sesiunea septembrie mai sunt disponibile 146 de locuri.

În această a doua sesiune de admitere, se va organiza admitere și pentru domeniile de doctorat ale USV, fiind disponibile 39 de locuri bugetate și 77 locuri cu taxă, la care se adaugă 13 locuri bugetate destinate românilor de pretutindeni.

Pentru a confirma locul ocupat, candidatul declarat admis are obligaţia de a se înmatricula cel târziu până la data de 20 Septembrie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *