Vineri, 8 Februarie 2019, începând cu ora 7:30, la Mandachi Hotel & Spa din Suceava va avea loc o întâlnire cu Sanda Nicola.

Întâlnire cu Sanda Nicola

Cu 23 de ani de experiență în televiziune, Sanda Nicola este unul dintre cei mai cunoscuți jurnaliști români. A realizat și prezentat jurnale, reportaje și emisiuni talk-show pentru canale de știri precum Digi24, Realitatea TV, B1, dar a lucrat ani buni și în televiziuni generaliste: Antena 1, TVR, Prima TV sau Pro TV. În calitate de jurnalist independent a transmis pentru mai multe rețele internaționale de știri: Aljazeera, France24, Channel 4, ITN. In 2018 a publicat la editura Storia Books Carte de identitate, un volum autobiografic apreciat drept un debut foarte promițător al jurnalistei în publicistică. Sanda Nicola este licențiată în Științe Sociale și Științe Politice la Open University în Marea Britanie, iar în prezent urmează un master în Turism și Dezvoltare Regională la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava.

Sanda Nicola vine la întâlnirea cu 135 să ne vorbească despre cum se construiește, se cultivă și se protejează imaginea publică atunci când reputația este capitalul cel mai de preț într-o profesie.

InBUSINESS Club oferă un mediu de afaceri excelent în care membrii se întâlnesc pentru a face schimb de idei şi practici cu scopul de a-şi maximiza dezvoltarea personală și succesul financiar.

De ce să participi la intalnirile inBusiness? Te vei conecta la o rețea de oameni de afaceri valoroși. Îți vei deschide noi oportunități de business. Vei putea dezvolta parteneriate profitabile. Îți vei face noi prieteni.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *