ISU Suceava oferă consiliere psihologică gratuită

Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bucovina al județului Suceava oferă asistență psihologică gratuită, în contextul pandemic actual, în acest sens fiind constituită o rețea de psihologi voluntari.

De asemenea, psihologii voluntari ai ISU Suceava vor acționa și în cazul producerii unor accidente colective și/sau dezastre, prin asigurarea asistenței psihologice, a intervenției psihologice primare și a acordării primului ajutor psihologic victimelor și familiilor acestora.

Persoanele care doresc să beneficieze de consiliere psihologică gratuită, ca urmare a pandemiei Covid-19, sunt rugate să trimită un mesaj la adresa de e-mail psihologieisusuceava@gmail.com, în care să precizeze numele și prenumele, vârsta, sexul, numărul de telefon și intervalul orar în care pot fi contactate. Ulterior, în funcție de disponibilitate, psihologii voluntari se vor ocupa de solicitările primite.

Pentru detalii, sunați la unul din numerele de telefon +4 0230 524 426 sau +4 0230 524 428, interior 27011, persoană de contact Maior Constantin Rusu.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top