Iulius Mall Suceava și-a îmbogățit portofoliul cu încă un brand consacrat. Magazinul de bijuterii și ceasuri Splend’or este noua destinație de shopping și propune colecții caracterizate de simplitate, eleganță și minimalism.

Iulius Mall Suceava adaugă în portofoliul său încă un brand cunoscut

Recent, brandul Splend’or a inaugurat un magazin nou, în Iulius Mall Suceava, și îi așteaptă pe suceveni cu o varietate de bijuterii și ceasuri ale brandurilor internaționale de renume. Colecțiile sunt caracterizate de design modern, eleganță și o calitate excepțională și sunt realizate de specialiști cu o vastă experiență în domeniu. Inelele cu diamante, colierele, brățările și cerceii îi inspiră pe clienți să ofere cadouri cu adevărat speciale, pline de semnificație pentru persoanele dragi. De asemenea, bijuteriile inedite și ceasurile cu design nonconformist se potrivesc oricărui stil și se remarcă prin felul îndrăzneț și modern de a accesoriza o ținută.

În ofertă se regăsește o selecție de mărci celebre, precum: Bliss, Comete, Swarovski, Majorica, Certina, Doxa, Seiko, Timex, Citizen, Fossil, Guess, Michael Kors, Emporio Armani, Karl Lagerfeld, Just Cavalli, Police, Diesel, Hugo Boss, Tommy Hilfiger, Timex, Pierre Cardin, Orient, Casio.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *