Iulius Mall Suceava va avea un program special de Paște

Sărbătorile pascale sunt deja foarte aproape, așa că dacă vei fi gazdă și ai intrat în avalanșa organizării unei mese perfecte sau dacă te pregătești să mergi în vizită și ești în căutarea cadourilor, poți face cumpărături în Iulius Mall Suceava până sâmbătă, la ora 18:00.

Iulius Mall Suceava va avea un program special de Paște

Fie că urmezi noile trenduri și îți dorești să experimentezi, fie că iubești tradițiile, vei găsi tot ce ai nevoie pentru a te încadra în conceptul gândit pentru acest Paște. Brandurile te întâmpină cu noi colecții fresh, iar Iulius Mall Suceava te premiază la cumpărături.

Pregătirea casei pentru Paște, alegerea cadourilor pentru cei dragi, dar și înnoirea garderobei sunt câteva dintre task-urile pe care cu toții le avem în această perioadă. Pregătește-te din timp anul acesta și vino în Iulius Mall, unde poți face cumpărăturile în magazine, în intervalul orar 10:00 – 22:00 până vineri, 22 Aprilie 2022, și între 10:00 – 18:00, sâmbătă, 23 Aprilie 2022. În aceste intervale orare, poți alege cadourile pentru cei dragi, ținuta colorată pentru masa festivă care îți va îmbunătăți și mai mult starea de spirit și bunătăți de la locațiile de food.

După ce ai făcut cumpărăturile, nu uita să participi la campania „Dăm viață unui nou început!”. Astfel, până pe 21 Aprilie 2022, dacă faci cumpărături de minimum 300 de lei de la magazinele din mall, te așteptăm să-ți încerci norocul la Roata Iepurașului, de lângă Centrul Info (parter). Poți câștiga vouchere de cumpărături la Atlantis Gold, Yumm, cofetăria Delicitate, Yoyo Corn, Optiblu, Meli Melo, The Make-up Shop, Killer și Oscar Cleaning.

Tot până joi, 21 Aprilie 2022, cei mici sunt invitați să își lase ideile să prindă contur în timp ce pictează ouă de Paște, în cadrul Atelierului Iepurașului. Se lasă cu multă voie bună și creații inedite.

În prima zi de Paște, atât magazinele din Iulius Mall Suceava, cât și hypermarketul Auchan vor fi închise. Programul special de sărbători poate fi consultat pe paginile de Facebook ale fiecărei locații.

De luni, 25 aprilie 2022, programul de funcționare va fi 10:00 – 22:00

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top