Kiddy Days

În perioada 1-2 Iunie 2019, la Iulius Mall Suceava vor avea loc atelierele de creație intitulate Kiddy Days.

Kiddy Days

Sâmbătă, pe 1 iunie, maratonul distracției începe la ora 11:00, în cadrul cărora prichindeii vor realiza un dozator de săpun din plastilină 5D. De la ora 12:00, ștrengarii care iubesc prietenii necuvântători vor putea colora și decora un papagal de lemn. În următoarea sesiune creativă, de la ora 13.00, copiii vor face un coș pentru jucării, astfel încât camera lor să fie mereu curată. Iar pentru a păstra o amintire de Ziua Copilului, fotografia preferată va putea fi pusă în rama foto meșteșugită la întâlnirea de îndemânare și imaginație de la ora 14:00. Ultima activitate de sâmbătă, de la ora 15:00, este recomandată copiilor cu vârsta de peste cinci ani, care învață cusutul pe diferite figurine amuzante.

Și duminică va fi zi cu distracție pentru năzdrăvani, atunci când sunt programate alte două ateliere de creație: de la ora 11.00 – modelaj cu plastilină 5D, iar de la ora 12:00 – confecționare coș de jucării.

Sâmbătă, în intervalul 11:00 – 16:00, și duminică, între orele 11:00 și 13:00, cei mici vor avea parte și de alte activități interesante: face painting, jocuri cu baloane și alte surprize. În plus, de ziua lor, prichindeii vor fi întâmpinați cu premii dulci.

Toate materialele vor fi oferite de Iulius Mall Suceava.

Participarea este gratuită, în limita locurilor disponibile. Înscrierele se fac la Centrul Info Iulius Mall Suceava.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top