În acest an, Iulius Mall Suceava a pregătit o surpriză aparte pentru clienții săi, mici sau mari. În luna decembrie, te invităm pe ghețar, să-ți faci noi prieteni de Crăciun, prin intermediul realității augmentate, tehnologia care îmbină realitatea fizică cu cea virtuală.

La Iulius Mall Suceava poți călători pe un ghețar, prin intermediul realității augmentate

Anul acesta, Iulius Mall îi așteaptă pe cei care vor să descopere ținutul înghețat pe ghețarul din zona food court și, cu ajutorul realității augmentate, pe un ecran gigant, de 3,5 metri lățime și doi metri înălțime, vor vedea cum li se alătură pinguini hazlii, foci jucăușe și un urs polar prietenos. Amicii virtuali sunt puși pe șotii, fac giumbușlucuri și se joacă. La final, clienții rămân cu o amintire din ținutul îndepărtat.

Acțiunea distractivă are și un rol educativ. Și asta pentru că, în pauze, pe ecran rulează curiozități despre necuvântătoarele de pe tărâmurile înghețate. Astfel, cei mici și cei mari află că foca poate dormi sub apă, pinguinii rezistă la temperaturi de până la – 60 grade Celsius, urșii polari nu hibernează sau că în Antarctica există de opt ori mai multă gheață decât la Polul Nord. Ghețarul va putea fi vizitat zilnic, prin intermediul realității augmentate, până pe 23 Decembrie 2018, în intervalul orar 10:00 – 22:00.

O altă atracție pentru prichindeii sunt renii vorbitori, prezenți la baza bradului de la intrarea principală. Ce zici, vrei un selfie cu Rudolf?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *