Let’s Do It, Romania!

Sâmbătă, 21 Octombrie 2017, în județul Suceava se va desfășura campania de curățenie intitulată Let’s Do It, Romania!.

Let’s Do It, Romania!

Campania este susținută de un număr foarte mare de ONG-uri, instituții publice, primării, școli și își propune să atragă un număr de peste zece mii de voluntari.

Locurile de întâlnire pentru voluntari, persoanele de contact pentru fiecare localitate și zonele unde vor fi colectate deșeuri vor fi anunțate pe pagina Let’s Do It, Suceava!.

Distribuirea sacilor menajeri și mănușilor se va face zilnic, între orele 8:00 și 16:00, începând cu data de 16 Octombrie 2017, în funcție de numărul de voluntari estimat la sediul Asociației Biosilva din Suceava (strada Oituz, numărul 30).

Let’s Do It, Romania! este cel mai mare proiect de implicare socială organizat în România. Inițiativa este parte din comunitatea internațională Let’s Do It, World!. Din 2010 și până în prezent, Let`s Do It, Romania! a implicat peste 1.400.000 de voluntari care au curățat peste trei sute zone cu deșeuri.

În cadrul ediției desfășurate anul trecut, la nivel național au participat peste două sute de mii de voluntari care au colectat 267.700 saci cu deșeuri. În județul Suceava au participat un număr de 9.781 de voluntari din peste 33 de localități care au colectat peste 80 de tone de deșeuri în 12.636 de saci.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top