Joi, 23 Ianuarie 2020, începând cu ora 17:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc lansarea cărții intitulată Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române de Alexandru Muraru și Daniel Șandru.

Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române

Invitat: Daniel Șandru. Prezintă: Ștefan Purici. Lectură: Adina Tașcă, Codrin Bejenaru și Trupa Pi. Moderator: Angela Zarojanu.

Anii 2019 și 2020 marchează, deopotrivă, două date semnificative pentru regalitatea românească și dinastia națională: Jubileul Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei Române. În martie 2019 s-au împlinit șapte decenii de la nașterea sa, iar în ianuarie 2020 se vor împlini trei decenii de la venirea definitivă, pe pământ românesc, a viitoarei suverane.

Volumul Lumea Majestății Sale. Jubileul Custodelui Coroanei Române este structurat pe trei secţiuni: Cuvinte regale despre Majestatea Sa, Rolul instituţional al Casei Regale şi al Majestăţii Sale și Portrete în timp ale Majestăţii Sale. Secțiunea de Cuvânt-înainte este semnată de Alteța Sa Regală Principele de Wales, văr cu Majestatea Sa Margareta a României, Custodele Coroanei.

Volumul este coordonat de Alexandru Muraru și Daniel Șandru. Acesta din urmă va fi prezent la Suceava la lansarea de carte.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *