Mai sunt doar nouă zile în care orice bilet la Cinema City înseamnă şi un premiu garantat

Doar până în data de 31 August 2017, la Cinema City din Iulius Mall Suceava ai în continuare filmul şi premiul.

Încă de la începutul verii, toţi iubitorii de filme sunt răsplătiţi cu 1,3 milioane de premii pe loc, garantate, la fiecare bilet cumpărat în Cinema City din Iulius Mall Suceava. Iar luna august se încheie în forţă, cu cinci super-filme noi, pentru toate gusturile şi vârstele: Annabelle Creation, American Made, Fun Mom Dinner, The Nut Job 2: Nutty by Nature şi Atomic Blonde.

Annabelle: Creation – după 12 ani de la moartea tragică a fetiţei lor, un creator de păpuşi şi soţia lui primesc în casă o călugăriţă şi mai multe fete venite de la un orfelinat recent închis. Aceştia devin rapid ţinta păpuşii posedate confecţionată cândva de bărbat, Annabelle. Filmul a avut premiera în data de 18 August 2017 şi este disponibil în format standard şi în 4DX.

Fun Mom Dinner (O noapte de pomină) – patru mame, care nu au în comun decât clasele pre-şcolare ale copiilor lor, decid să meargă împreună la o inofensivă „cină între mămici”. Seara însă ia o cotitură neaşteptată. Filmul a avut premiera în data de 18 August 2017.

American Made / Barry Seal (Trafic în stil american) – Tom Cruise revine pe marile ecrane, în rolul principal din incredibila poveste biografică a lui Barry Seal, un fost pilot al companiei aeriene Trans World Airlines, care devine traficant de droguri în anii ’80, fiind apoi recrutat de către CIA. Seal ajunge astfel în America Centrală, unde conduce una dintre cele mai mari operaţiuni sub acoperire desfăşurate de CIA. Filmul va avea premiera în data de 25 August 2017.

The Nut Job 2: Nutty by Nature (Goana după alune 2) – prezintă aventura celebrei veveriţe Surly şi a prietenilor ei, în încercarea de a-l opri pe primarul din Oakton City să le distrugă casa pentru a construi un parc de distracţii zgomotos. Animaţia va avea premiera în data de 25 August 2017, în format 3D.

Atomic Blonde (Agenta sub acoperire) – un agent secret MI6 (Charlize Theron) este trimis la Berlin în timpul Războiului Rece pentru a investiga uciderea unui agent al Aliaţilor sub acoperire şi pentru  a recupera lista cu toate informaţiile despre identităţile agenţilor secreţi care lucrează în Berlin.

Filmul & Premiul

Premiile pe loc constau în bilete gratuite la filme, preţuri speciale la meniuri, cafele şi băuturi răcoritoare, dar şi dulciuri şi multe altele. Toţii participanţii la concurs pot intra şi în tombola pentru marile premii ale verii: o maşină Toyota Aygo sau unul din cele 24 de vouchere Christian Tour în valoare de 500 de euro fiecare, care se vor acorda prin tragere la sorţi.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top