În perioada 1-8 Martie 2019, la Muzeul de Istorie Suceava va avea loc expoziția cu mărțișoare și felicitări intitulată Mărțișor de la Muzeu.

Mărțișor de la Muzeu

Bucuria sărbătorilor dedicate primăverii și renașterii naturii, transpusă în micile lucrări de artă, cu inspirație diversă: flori, păsări, motive geometrice, modele inspirate de pe renumitele cămăși populare tradiționale dar și mai actualele modele realizate în tehnica quilling, vor aduce un zâmbet pe chipurile vizitatorilor. Copiii s-au gândit nu doar să le expună o vreme la muzeu, ci să le și dăruiască. Așadar, toți vizitatorii sunt invitați să își aleagă un mărțișor sau o felicitare de pe panourile de expunere, oferite cu drag de elevii speciali de la Școala Specială Sfântul Stelian din Rădăuți.

Evenimentul se desfășoară în cadrul parteneriatelor de educație muzeală pe care Muzeul Bucovinei le derulează în fiecare an cu școlile din județul Suceava, elevii Școlii Gimnaziale Speciale Sfântul Stelian din Rădăuți participând anual la activitățile de educație muzeală.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *