Casa de Poezie Light of ink are bucuria de a anunța apariția a două excelente volume de debut, având ca autori tineri poeți suceveni.

Este vorba despre volumul de poezii note din secolul kitsch al poetei Antonia Mihăilescu, respectiv volumul de poezii CuțitulProaspătȘters al poetului Vlad Berariu. Antonia Mihăilescu a câștigat Premiul Alexandru Muşina pentru debut în poezie, reprezentând 500 de euro şi publicarea volumului în colecţia AM a Editurii Tracus Arte.

Antonia Mihăilescu este absolventă a Colegiului Național Petru Rareş din Suceava şi membră a Casei de Poezie Light of ink, în prezent studentă la Regie, Universitatea de Arte George Enescu din Iaşi.

note din secolul kitsch și CuțitulProaspătȘters, două noi volume de poezie

Vlad Berariu a câștigat Premiul Editurii Junimea la Festivalul-concurs de poezie Costache Conachi, reprezentând publicarea volumului în colecția Numele poetului a Editurii Junimea. De asemenea, este absolvent al Colegiului Național Petru Rareş din Suceava şi membru a Casei de Poezie Light of ink, în prezent aplicant pentru Breda University of Applied Sciences, The Netherlands.

note din secolul kitsch și CuțitulProaspătȘters, două noi volume de poezie

Volumele de poezie ale celor doi poeți suceveni pot fi achiziționate de pe website-urile editurilor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *