Atenție! Spectacolul a fost anulat.

Miercuri, 30 Ianuarie 2019, începând cu ora 19:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Old love de Norm Foster.

Old love

Traducerea şi adaptarea: Peter Bokor. Scenografia: Francesca Cioancă. Asistent regie: Simona Hodos. Muzica: Nicu Alifantis. Regia artistică: Daniel Bucur.

În distribuţia: Constantin Cotimanis, Iulia Dumitru, Paula Chirilă, Adrian Păduraru și Robert Tudor.

Old love este o comedie romantică în două acte, cu note de dramă personală, ce expune povestea cu final fericit, tip Hollywood, într-un decor auster, constituit din câteva obiecte de mobilier alb, ce contribuie la nota specială, minimalistă, a piesei. O iubire veche îşi are acţiunea în zilele noastre, ce-i leagă timp de aproape trei decenii pe măruntul funcţionar Bud Mitchell şi pe soţia patronului său, Molly Graham, cu întâlniri sporadice şi discuţii presărate cu umor, repede uitate de către ea, dar constituind pietre ale unei construcţii afective solide pentru el. Însă pasul decisiv nu este făcut până când cei doi nu sunt singuri, liberi de obligaţiile de familie, ea văduvă, el divorţat.

Acces: 70 lei. Elevii, studenții și pensionarii beneficiază de reducere, respectiv 60 de lei biletul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *