În perioada 3-12 Noiembrie 2017, între orele 9:00 și 21:00, Shopping City Suceava invită copiii să descopere Orășelul LEGO.

Orășelul LEGO

Cei mici sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGO complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție.

Evenimentul are loc în zona magazinului Pepco și va fi coordonat de persoane autorizate, care îi vor îndruma pe copii în realizarea cu succes a construcțiilor LEGO. În spațiul LEGO TOWN se pot juca simultan maxim 35 de copii. Fiecare copil poate petrece în cadrul Lego Town o oră pe zi. Doar grupurile organizate pot face programare de luni până vineri la numărul de telefon +4 0330 401 850 – interior 4, iar programările sunt valabile doar în cursul săptămânii, în intervalul orar 9:00 – 14:00.

LEGO Town este un loc de joacă unde copiii se pot juca exclusiv cu piese de construcție LEGO. Cei mici sunt așteptați să experimenteze lumea fascinantă a jocurilor LEGO și să își pună creativitatea în valoare, la Shopping City Suceava, într-un cadru special amenajat, unde vor putea să realizeze machete LEGOTM complexe, pe diferite teme, cu ajutorul seturilor puse la dispoziție. Facilitatorii Creatoria încurajează exprimarea creativității, dezvoltarea coordonării dintre ochi și mână, abilitățile necesare pentru a vorbi în fața celorlalți și capacitatea de a lucra atât individual, cât și în echipă, toate acestea folosind piesele colorate LEGOTM ca instrument de lucru și învățarea experiențială ca metodă de învățare.

Spațiul de joacă LEGO TOWN pune la dispoziția copiilor machete interactive, pentru ca aceștia să construiască în echipă, în care pot reproduce scene sau peisaje diferite. Din colecțiile de la LEGO Town nu lipsesc omuleții colorați de jucărie sau piesele LEGO clasic. Pentru copiii cu vârstele cuprinse între 2-5 ani, ghizii spațiului creativ vor pune la dispoziție piese de LEGO mari, din colecția DUPLO, astfel încât aceștia să se poată juca în siguranță. Ca noutate anul acesta, în cadrul evenimentului va exista un stand de testare LEGO Tehnic, unde cei mici vor putea testa maşinuţe, avione sau alte construcţii.

Copiii se vor putea bucura de sesiuni de joacă prin care vor crea povești și se vor putea transforma în arhitecții unor orășele în miniatură colorate, cu parcuri, case, mașini, animăluțe și creaturi fel de fel. Activitățile sunt interactive și îi transpun pe copii în diferite roluri care le antrenează capacitatea de concentrare și menținere a atenției.

În spațiul de joacă Orășelul LEGO pot avea acces în mod gratuit copiii cu vârsta peste 3 ani. Copiii cu vârsta între 3 – 5 ani vor intra împreună cu unul dintre părinți sau tutori pentru a fi supravegheați. Este necesar ca părinții care își lasă copiii în spațiul de joacă să ofere un număr de telefon valid și o adresă de e-mail pentru contactare în caz de necesitate.

Acces gratuit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *