Ordin provizoriu de protecție emis de polițiști

În data de 21 Ianuarie 2023, în jurul orelor 17:50, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Cajvana și ai Poliției Orașului Solca au fost sesizați prin apel la SNUAU 112 de către o femeie din satul Iaslovăț cu privire la faptul că este amenințată cu acte de violență de către soțul acesteia.

Cu ocazia deplasării la fața locului a fost identificată apelanta care a relatat faptul că în timp ce se afla la adresa de domiciliu din satul Iaslovă, pe fondul unor neînțelegeri cu soțul acesteia, s-a iscat un conflict spontan, context în care bărbatul a amenințat-o cu acte de violență pe victimă, cauzându-i o stare de temere.

Femeii i s-a pus la dispoziție un formular de evaluare a riscului, ocazie cu care a reieșit faptul că există risc iminent, astfel emițându-se un ordin de protecție provizoriu, împotriva soțului, pe o perioadă de 5 zile.

În urma celor întâmplate, femeia a menționat faptul că nu a fost agresată fizic, nefiind necesară intervenția unui echipaj ambulanțier.

În cauză polițiștii s-au sesizat din oficiu pentru săvârșirea infracțiunii de de „Amenințare” faptă prev. și ped. de art. 206 al. 1 din C.P., urmând a se da soluție procedurală, de către Postul de poliție Iaslovăț, prin Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuți.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top