Vrei să devii jandarm? Acum este momentul să acționezi.

Patru sute de locuri scoase la concurs pentru viitorii jandarmi

Inspectoratul de Jandarmi Județean (IJJ) Bogdan Vodă din Suceava selecţionează candidaţi (bărbaţi şi femei) pentru concursurile de admitere în instituţiile de învăţământ care pregătesc personal pentru nevoile Ministerului Afacerilor Interne – sesiunea februarie-martie 2021, astfel:

  • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Petru Rareş din Fălticeni – două sute locuri (dintre care patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi).
  • Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi Grigore Alexandru Ghica din Drăgăşani – două sute (dintre care patru locuri pentru romi şi două locuri pentru alte minorităţi)

Activitățile se vor desfășura după următorul grafic:

  1. Înscrierea candidaţilor se desfăşoară zilnic, în perioada 15-28 februarie 2021, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 8:00 – 16:00, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava din municipiul Suceava, strada Traian Vuia, numărul 7bis. Pentru buna desfășurare a activității de recrutare și pentru evitarea aglomerării, candidații se vor prezenta la sediul inspectoratului cu cererea de înscriere și declarația de confirmare a condițiilor de cunoaștere completate.
  2. Depunerea dosarelor de candidat în volum complet se va face zilnic, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică, între orele 08.00-16.00, până la data de 10 martie 2021, la sediul Inspectoratului de Jandarmi Județean Suceava din municipiul Suceava, strada Traian Vuia, numărul 7bis.

Candidații pot obține relații suplimentare la reşedinţa inspectoratului sau la tel. 0230/522998, interior 24535/24557.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *