Marți, 29 septembrie 2020, în jurul orei 14:00, Jandarmeria Suceava a fost informată, în urma unui apel prin S.N.U.A.U. – 112, despre faptul că o femeie în vârstă de 69 de ani din Iași, s-a rătăcit în zona împădurită din satul Teșna, comuna Coșna.

Femeia a plecat în pădure să culeagă ciuperci, însă la un moment dat s-a depărtat de grupul de culegători, nu a mai răspuns la strigătele lor, iar aceştia au decis să solicite sprijinul autorităţilor.

Pentru căutarea persoanei în cauză au acţionat trei jandarmi din cadrul Postului Montan Vatra Dornei, un polițist, doi lucrători I.S.U, precum și cinci salvamontiști însoțiți de câinele de căutare-salvare. Căutarea a fost îngreunată de terenul accidentat și de faptul că nu s-a putut lua legătura telefonică cu persoana rătăcită.

La ora 19:20, femeia a fost găsită în apropierea drumului forestier de lângă pârâul Teșnița din localitatea Coșna. Persoana în cauză nu a solicitat îngrijiri medicale, fiind condusă de către echipa de căutare aproximativ trei kilometri la o casa de vacanță din lcoalitate, unde era cazată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *