Din responsabilitate față de comunitate și din solidaritate pentru personalul medical, încercat din greu în această perioadă, compania IULIUS a demarat o campanie care îi unește pe toți cei ce vor să ajute. Toată lumea poate lupta împotriva noului coronavirus prin donații care ajung direct în conturile spitalelor, printr-o simplă plată cu cardul! Până acum, la nivel național, IULIUS a contribuit cu 150.000 de euro la susținerea sistemului medical.

Peste 150.000 de euro au fost oferiți de IULIUS sistemului medical

Compania IULIUS a lansat campania Donăm azi, zâmbim mâine, prin care pune la dispoziția comunității o platformă ce permite oricui să doneze orice sumă. Apelul încurajează companiile și persoanele fizice să contribuie la susținerea celor care fac eforturi pentru a salva vieți. Platforma creată pe site-ul www.iuliusincomunitate.ro facilitează donațiile și sponsorizările directe în conturile a 13 spitale din Suceava, Iași și Timișoara, astfel încât banii să ajungă în timp real la cei care au cea mai mare nevoie de ei. Din Suceava este inclus Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou.

În repetate rânduri, medici, asistenți sau infirmieri, direct sau indirect implicați în lupta împotriva noului coronavirus, au semnalat că lipsurile din spitale le pun viața în pericol, dar și pe cea a pacienților. Produsele de bază, echipamentele de protecție, dar și dotările medicale sunt „armele” lor indispensabile. Noi putem ajuta prin donații, făcute printr-o simplă plată online, de oriunde și oricând. Platforma creată oferă „firul scurt”, pentru ca sumele oferite din solidaritate să ajungă direct în conturile spitalelor din Suceava, Iași și Timișoara. Mai mult, fiecare poate alege cărei unități medicale direcționează sumele, în funcție de propriile lor analize și sentimente. Cei care doresc le pot transmite și gândurile lor bune. Cu toții sunt expuși și au nevoie de ajutor și să fie protejați!

În cazul persoanelor fizice, sumele care pot fi donate pornesc de la o valoare de 10 lei și se realizează prin plata cu cardul, fără comisioane, în timp ce companiile vor semna contracte de sponsorizare, pentru care primesc consiliere, astfel încât procedura să se desfășoare cât mai rapid posibil.

Până acum, la nivel național, suma totală oferită de IULIUS în sprijinul sistemului medical se ridică la peste 150.000 de euro (734.450 de lei). Cu excepția a 100.000 de lei, donați prin intermediul campaniei Un Singur Cluj, la Cluj-Napoca, restul sumei a fost virată direct în contul unor spitale din Suceava, Iași și Timișoara. Prin intermediul platformei, întreaga comunitate poate ajuta personalul medical.

Contextul actual ne provoacă capacitatea de reacție colectivă și, în aceste momente dificile, este esențial să fim solidari unui scop comun. Dorința de implicare a multora dintre noi ne demonstrează că puterea noastră stă în faptul că suntem o comunitate unită. Este de datoria noastră, a tuturor, să îi sprijnim așa cum putem pe cei care duc lupta din linia întâi, cu atât de mult curaj și expuși. Este cel mai bun moment să oferim sprijin, pentru că așa ne ajutăm pe noi și pe cei dragi nouă, a declarat Iulian Dascălu, președintele companiei IULIUS.

Platforma disponibilă pe www.iuliusincomunitate.ro a fost creată gratuit de compania ieșeană code 932, care a depus toate eforturile pentru a fi accesibilă într-un timp foarte scurt, iar pentru tranzacții nu se aplică comisioane, acestea fiind suportate de platforma plăționline.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *