Sâmbătă, 17 Noiembrie 2018, Iulius Mall Suceava te invită la evenimentul intitulat Povestea noastră este povestea ta.

Povestea noastră este povestea ta

ăsări gigantice de peste trei metri înălțime, personaje fantastice venite dintr-o altă lume și un spectacol extraordinar de magie vor crea atmosfera fascinantă de la Iulius Mall Suceava.

Trupa franceză de street theatre Remue Ménage va cuceri publicul din Suceava cu spectacolul Flamingo Roz, un show artistic surprinzător, care combină dansul, muzica, jocul de lumini și prezența unor păsări gigantice. De la orele 14:00 și 19:00, artiștii îi vor conduce pe cei prezenți într-o caravană misterioasă, cu elemente captivante.

Pentru cei mici, dar și pentru cei mari, Iulius Mall Suceava a pregătit, începând cu ora 16:30, un spectacol cu iluzii optice și trucuri inimaginabile. Invitatul special este magicianul Lorenzo Cristian. Este cel mai titrat magician român, fiind coleg în The Magic Circle din Londra cu cei mai faimoși iluzioniști. Magia copilăriei este un show cu efecte idilice, personaje și recuzită spectaculoase, care le ofere micilor spectatori o cale spre o lume de poveste.

Agenda evenimentelor va fi completată cu oferte aniversare pregătite de brandurile tale preferate, de care te poți bucura în perioada 16-18 Noiembrie 2018.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *