Povestea regelui supărat pe clovn

Luni, 20 Decembrie 2021, începând cu ora 18:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Povestea regelui supărat pe clovn de Matei Vișniec.

Povestea regelui supărat pe clovn

O producție a Teatrului pentru Copii și Tineret Vasilache din Botoșani.

Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca. Coregrafia: Victoria Bucun. Muzica: Alexandru Neș. Video design: Andrei Cozlac.

În distribuție: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

Darurile care însoțesc sărbătorile de Crăciun sunt întotdeauna speciale. Un spectacol de teatru este un cadou inedit pe care părinții îl pot oferi copiilor, această experiență fiind una plină de surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari.

Spectacolul se înscrie în programul „Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori”, fiind realizat în parteneriat cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

Spectacolul „Povestea regelui supărat pe clovn” imaginează „o lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință, a declarat Gelu Rîșca, regizor.

Copiii se vor bucura și de întâlnirea cu Moș Crăciun, care îi va aștepta la teatru cu mici daruri și, cu siguranță, și cei mari vor aprecia timpul petrecut împreună și se vor lăsa cuprinși de frumoasa poveste a regelui supărat pe clovn.

Alexandria Librării va fi alături de noi în cadrul acestui eveniment, spectatorii mici și cei mari vor avea posibilitatea să cumpere cărți pentru copii de la standul care va fi amenajat în foaierul teatrului, începând cu ora 17:00. Bifăm astfel trei dintr-o lovitură: teatru, cărți și Moș Crăciun!

Acces: 7 lei. Biletele vor fi puse în vânzare atât online, pe blt.ro, cât și la casieria teatrului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top