Povestea regelui supărat pe clovn

Duminică, 26 Septembrie 2021, începând cu ora 11:00, la Teatrul Municipal Matei Vișniec din Suceava va avea loc spectacolul de teatru intitulat Povestea regelui supărat pe clovn de Matei Vișniec.

Povestea regelui supărat pe clovn

Regia artistică și scenografia: Gelu Rîşca. Coregrafia: Victoria Bucun. Muzica: Alexandru Neș. Video design: Andrei Cozlac.

În distribuție: Florin Iftode, Marius Rusu, Pavel Petrași, Oana Asofiei, Renata Voloșcu, Alin Gheorghiu, Cosmin Tanasă și Andrei Bordianu.

Spectacolul (examen de licență) se înscrie în programul Teatrul Vasilache – Teatrul tinerilor regizori, urmare parteneriatului cu Universitatea Națională de Arte „George Enescu”, Iași, având coordonatori de proiect pe doamna lector univ. dr. Antonella Cornici și pe domnul prof. univ. dr. Aurelian Bălăiță.

O lume inversată, rar întâlnită, în care un clovn ne poartă printr-o parabolă dintr-o altă realitate, hazlie și plină de învățăminte, ce se adresează copiilor și tinerilor deopotrivă, cu întrebări despre autoritate, dragoste și voință. Un spectacol ce se desfășoară și se dezvăluie de la un capăt la altul ca o sondare a raporturilor cu noi înșine, în mare parte, plin de aluzii la realitatea imediată. Gelu Rîşca, regizor artistic

Spectacolul este recomandat copiilor peste șase ani.

Acces: 7 lei. Biletele vor fi puse în vânzare atât online, pe www.blt.ro, cât și la casieria teatrului.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Scroll to Top