Prefectul județului a făcut un apel la unitățile medicale private pentru deschiderea de centre de vaccinare pentru populație

În vederea accelerării campaniei de vaccinare voluntară la nivelul județului, pentru a veni în sprijinul cetățenilor care doresc să se vaccineze și pentru a evita ca sistemul medical județean să se colmateze, prefectul județului a făcut un apel la unitățile medicale private pentru deschiderea de centre de vaccinare pentru populație.

Prefectul județului a făcut un apel la unitățile medicale private pentru deschiderea de centre de vaccinare pentru populație

În urma demersurilor efectuate, precum și a discuțiilor avute la sediul Direcției de Sănătate Publică Suceava între directorul Olivia Ioana Vlad, prefectul județului și doctorul Ștefan Pușcașu din partea Policlinicii și Spitalului Bethesda Suceava, s-a convenit deschiderea unui centru de vaccinare începând de luni, 1 Noiembrie 2021.

Acesta va funcționa în laboratorul de testare PCR din strada Nicolae Labiș, numărul 33, doctorul Ștefan Pușcașu precizând că va identifica și un spațiu în incinta Policlinicii Bethesda din proximitatea Bazarului Suceava, în perioada următoare.

Prefectul județului mulțumește public conducerii și colectivului Policlinicii și Spitalului Bethesda pentru implicare și alăturarea în lupta pentru salvarea de vieți și speră ca exemplul să fie urmat și de ceilalți actori medicali din sistemul privat, întrucât colegii din sistemul sanitar, dar și populația au mare nevoie de aportul domniilor lor.

Totodată, prefectul județului mulțumește doamnei dr. Irina Franciuc, președintele Asociației Medicilor de Familie, pentru eforturile depuse și pentru deschiderea avută în sprijinirea efectivă a campaniei de vaccinare.

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to Top