Primele ajutoare din cadrul campaniei „1 Centimetru de Fapte – Cu Toții în Linia Întâi” au ajuns la spitalele din Suceava și Rădăuți

Ștefan Mandachi și Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Suceava au livrat primele materiale de protecție și echipamente spitalelor din Suceava și Rădăuți.

Primele ajutoare din cadrul campaniei "1 Centimetru de Fapte - Cu Toții în Linia Întâi" au ajuns la spitalele din Suceava și Rădăuți

Primele achiziții de materiale de protecție pentru personalul medical și de echipamente pentru Secția de Terapie Intensivă a Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava au fost realizate la doar două săptămâni de la începutul campaniei 1 Centimetru de Fapte – Cu Totii în Linia Întâi. Campania a reușit să strângă până acum donații în valoare de 900.000 euro.

Până în prezent, din donații au fost achiziționate un ventilator noninvaziv, 15 concentratoare de oxigen, combinezoane, cizme și căști de protecție și gel dezinfectant, materiale care au fost predate Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.

De asemenea, un transport constând în combinezoane, cizme și căști de protecție a fost trimis către Spitalul Municipal Sfinții Doctori Cosma și Damian din Rădăuți.

Totodată, a fost semnat contractul și s-a achitat avansul pentru 20 de ventilatoare care urmează să ajungă la Suceava la sfârșitul lunii mai, valoarea totală a echipamentelor și plăților efectuate până în acest moment de către Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Suceava depășind 250.000 euro.

Campania de strângere de fonduri intitulat[ Cu Toții În Linia Întâi continuă. În această campanie, Ștefan Mandachi vinde simbolic fiecare centimetru din metrul de autostradă construit în Suceava, iar banii astfel obținuți sunt donați către Societatea Națională de Cruce Roșie din România – Filiala Suceava, pentru achiziția de ventilatoare și de echipamente medicale necesare spitalelor din județul Suceava.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top