Programul Iulius Mall Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă

Intrăm pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru sărbătorile de iarnă, iar Iulius Mall Suceava este alături de tine în această perioadă, cu un program special.

Programul Iulius Mall Suceava în perioada sărbătorilor de iarnă

Astfel, îți poți finaliza sesiunile de shopping pentru masa de Crăciun, dar ai timp și să alegi cele mai frumoase cadouri pentru cei dragi.

Elfii Moșului, dar și cei mai iscusiți bucătari, trebuie să știe că Iulius Mall Suceava are un program personalizat de sărbători. În Ajunul Crăciunului, pe 24 Decembrie 2021, atât magazinele din Iulius Mall Suceava, cât și centrul de vaccinare sunt deschise în intervalul orar 10:00 – 18:00. Hipermarketul Auchan este deschis în Ajunul Crăciunului de la ora 7:00, până la ora 18:00. Cele mai noi filme de la Hollywood pot fi vizionate la Cinema City de la ora 10:30 până la ora 16:00. Eşti fan Matrix? În Ajunul Crăciunului are loc premiera „Matrix Renașterea”, al patrulea film din serie, care îi reunește pe Keanu Reeves și Carrie-Anne Moss în rolurile iconice pe care le-au făcut celebre, Neo și Trinity.

Sâmbătă, 25 Decembrie 2021, în prima zi de Crăciun, cu toții merităm un moment de respiro, astfel că Iulius Mall și Hipermarketul Auchan vor fi închise. Cinema City este deschis, însă, pentru cinefili, de la ora 14:00 la 22:00. Pe lista filmelor musai de vizionat se află „Casa Gucci”, „Spider-Man: No Way Home” şi „Spencer”.

Pregătește-te de Revelion în Iulius Mall Suceava! Vineri, 31 Decembrie 2021, magazinele sunt deschise în intervalul orar 10:00 – 18:00, iar Hipermarketul Auchan de la 7:00 până la 18:00. În prima zi din Noul An, 1 Ianuarie 2022, Iulius Mall Suceava și Hipermarketul Auchan sunt închise. Duminică, 2 Ianuarie 2021, programul revine la normal.

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Scroll to Top