Astăzi, 17 iulie 2020, s-a încheiat prima sesiune de înscrieri organizată de Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava (USV), în cadrul căreia, la cele 10 facultăți, și-au depus dosarele peste 3900 de candidați.

Record de înscrieri în sesiunea de admitere iulie 2020 la Universitatea Ștefan cel Mare din Suceava

Studiile de licență, forma de învățământ la zi și la distanță, s-au bucurat de un mare succes în rândul absolvenților de liceu, însumând un total de 2831 de candidați, cu aproape 15% mai mulți decât în sesiunea iulie a anului trecut, o creștere semnificativă, care certifică atractivitatea ofertei educaționale a Universității. Rezultatul înscrierilor din această sesiune face dovada gradului mare de încredere de care USV se bucură în cadrul comunității, ca urmare a implicării constante, directe și necondiționate în problemele județului și ale regiunii, inclusiv în gestionarea contextului epidemiologic actual.

Menționăm faptul că pe 20 iulie 2020, între orele 13:00-16:00, candidații pot depune contestații, ale căror rezultate vor fi afișate pe 21 iulie 2020.

Reamintim tuturor candidaților că înmatriculările se fac în perioada 20-29 iulie 2020(fără zilele de sâmbătă și duminică), iar rezultatele finale vor fi afișate pe 30 iulie 2020.

În această primă sesiune de înscrieri, candidații au putut alege dintr-un total de 90 de specializări, fiind disponibile peste 2100 de locuri bugetate și peste 2500 de locuri cu taxă pentru programe de studiu din ciclul de licență, masterat și doctorat.

Informaţii detaliate despre derularea procesului de Admitere 2020, actualizate constant, pot fi obţinute consultând site-ul Universității.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *