Începând de astăzi, 5 Mai 2020, ora 18:00, își încetează, parțial, aplicativitatea restricțiile temporare ale circulației rutiere, respectiv pietonale pe sectorul de drum cuprins între intersecția Calea Obcinelor cu Bulevardul 1 Mai și intersecția strada Universității cu Bulevardul 1 Mai, în zona Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava.

Prin Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, emisă ca urmare a consultării punctelor de vedere transmise de Direcția de Sănătate Publică Suceava și Spitalul Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, articolul 6. din Hotărârea Comitetului Județean pentru Situații de Urgență numărul 9 din data de 5 Mai 2020 pentru stabilirea unor măsuri obligatorii de prevenție a răspândirii riscului epidemiologic generat de noul Coronavirus se modifică și va avea următorul conținut:

Începând cu data de 6 Mai 2020 se va restricționa temporar circulația autovehiculelor în zona Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, după cum urmează:

traficul rutier va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția str. Scurtă cu bd. 1 Mai și intersecția str. Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția autovehiculelor aparținând instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul / domiciliul/ reședința în această zonă. Intrarea respectiv ieșirea riveranilor se va efectua obligatoriu prin str. Zorilor.

(2) Începând cu data de 6 Mai 2020 se va restricționa temporar traficul pietonal în zona Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava, după cum urmează:

traficul pietonal va fi interzis pe segmentul de drum cuprins între intersecția strada Scurtă cu Bulevardul 1 Mai și intersecția stra Scurtă cu Aleea Saturn, cu excepția angajaților instituțiilor publice, agenților economici și riveranilor care își au sediul / domiciliul / reședința în această zonă, persoanelor care se prezintă cu urgențe medicale la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean de Urgență Sfântul Ioan cel Nou din Suceava și aparținătorii care aduc pachete pentru pacienții internați în cadrul spitalului anterior menționat, exclusiv în intervalul 11:00 – 13:00.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *